2013. március 13., szerda

Izike első születésnapja!


Hát eljött ez a nap is március 8-án Nőnapon Izike 1éves lett. 


Az én kis nőnapi ajándékom sokat cseperedett ezalatt az egy év alatt. Hihetetlenül gyorsan szállt el ez az idő, bár közben voltak és gondolom még lesznek rázós időszakok mégis csodálatos volt. Nem nevettem ennyit soha egy év alatt, de ilyen sokszor sem estem kétségbe, ha azt hittem valami baj történt.
A szülinapi dekorációról Apa gondoskodott, amíg én a kicsi lányunkkal sétálni mentem, Apa nagymamival és nagypapival lufit fújt, ünnepi szalagokat rakott ki, asztalt terített, készítette a fényképezőgépet. Amint felértünk a kisszobába vettük az irányt, nehogy bármit is meglásson a mi Kincsünk, Anya csinibe öltöztette, ahogy én mondom: lánynak öltöztettem :) Aztán apa besötétített a nappaliban és meggyújtotta a tüzijátékot a tortán. Izike nagy izgalommal figyelte, ahogy a szobába érkeztünk, leginkább a lufik tetszettek neki és persze a tüzijátékra is mutogatott.

A torta katica formájú volt, hiszen nagyon szereti a katicákat, belül gesztenyés-meggyes, teljesen tej- és tojásmentes. Sajnos még mindig nincs időm a baba mellet alkotni a konyhában, így a torta készítéssel egy kedves családbeli cukrászt bíztam meg. Sokszor töltöttük együtt gyerekkorunkban nyáron egy-egy hetet Zsennyén és már akkor is cukrásznak készült. Szerencsére valóra vált az álma és már több mint 20 éve gyakorolja ezt a mesterséget. Elmondtam neki az elképzeléseimet, google-iztam pár katica torta képet és a leginkább tetszőt átküldtem neki. És ő elkészítette a remekművet. A képeket fent láthatjátok. gyönyörű lett.

Bátran ajánlom másoknak is. ha esetleg valaki szeretne tőle rendelni a http://angyalicukraszat.5mp.eu/web.php?a=angyalicukraszat&o=oLzl42jTzN oldalon megtalálja, vagy a következő elérhetőségeken: tel: 06/30-353-0022 E-mail: cukrasz25@gmail.com

Nagyon szépen köszönjük a tortát Lackó! Gyönyörű és nagyon finom lett! 
Köszönöm, hogy elkészítetted a kislányunk első tortáját.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...