2011. december 6., kedd

Eltűntem

Tudom, eltűntem az utóbbi pár napban. Ennek több oka is van, nagyon elfáradtam és nem igazán készítettem olyat, amit fontosnak láttam lefotózni és feltenni a blogra. A másik ok az, hogy kiderült magas a vércukor szintem, így diétáznom kell a baba születését követő 6 hétig legalább, aztán ha szerencsém lesz, visszatér minden a normál kerékvágásba. Egyenlőre internetről leszedett diétát követek, hétfőn megyek diabetológushoz és tudományos alapokra helyezzük a diétát. Nagyon fontos most, hogy szénhidrát szegényen étkezzek, ez a baba és az én érdekem is. Próbálok sziklaszilárd lenni. Még csak pár napja próbálkozom, de nagyon hiányzik a méz a reggeli teámba, nagyon furcsa, hogy 3 óránként ennem kell, még este 9-kor is, amikor már nem igazán szoktam. A fél literes bögrémet lecserélhetem 2 dl-re ha tejet akarok inni, pedig én imádom a tejet:(
Itt a mikulás, és nem ehetem meg a finom étcsoki mikulásomat, arról nem is beszélve, hogy megint rendeltem csodafinom kézműves szaloncukrot az Azték Choxolat-tól, zseléset, mert az a kedvencem, és azt is csak nézegethetem majd. Bár az én Kincsem azt mondta, majd félretesszük a szülés utánra:)
Na de nem panaszkodom, a lényeg, hogy a jövőben pár régebben készített dolog receptjét teszem majd fel, pár sütit, csak a család és barátok kedvéért, amiből majd nem eszek, valamint megpróbálok a diétának megfelelő dolgokat kitalálni, hátha segítek majd hasonló problémával küzdő kismamáknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...