2011. június 22., szerda

Mennyegző



Az elmúlt hetekben nem nagyon volt időm a bejegyzésekre. Férjhez mentem és nászúton is voltunk! Az esküvővel kapcsolatos tennivalók nagyon lefoglaltak, így főzőcskézni sem volt kedvem és időm!

Szerencsére minden nagyon jól sikerült!

Köszönhető ez nagymértékben annak, hogy az esküvő részleteivel megbízott személyek mind telitalálatnak bizonyultak.
A sort Botos Julival kezdeném. Ő készítette a dekorációt, sőt még kis virágdíszeket is alkotott az örömanyák és az én számomra is. Minden meseszép lett, gyertyafény, visszafogott zöld és ekrü textilek, gyönyörű autódísz... és még folytathatnám a sort. Köszönjük Juli!  Köszönöm még azt is, hogy személyes találkozásaink során hosszasan beszélgettünk, ami jócskán segített az izgulós menyasszonynak, szóval menyasszony pszichológusnak is kinevezlek:)

Köszönjük Lothaller Edinának, aki csodálatos népmesés meghívónkat, menükártyát, ülésrendet készített.

A virágos Kriszti is kitett magáért, gyönyörű volt a csokor, az asztaldísz és a kis koszorúslányoknak kreált csuklódísz is.

A fotós-videós páros is emlékezeteset alkotott. Gyönyörű képek és mesés videó készült. Már a lagzi alatt rengeteg képet nyomtattak, amellyel megörvendeztettek minket és a vendégeket is. Sőt bekeretezve kaptunk egy nagyobb méretű fotót is. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. És bár nagyon izgulós vagyok a fotózás végig jó hangulatban tellett és sikerült jól éreznem magam.

Köszönjük a kiskunlacházi anyakönyvvezetőnek, aki megható és szép szertartást vezetett. Ellensúlyozva ezzel az egyházi esküvő miatti csalódásomat. 

Véleményem szerint a politika, az emberek nemi irányultsága sem esküvőn, sem más egyházi alkalmakkor nem való a templom falai közé. És bár vallásos katolikus családban nevelkedtem az utolsó pár papi prédikáció miatt egyre kevésbé van kedvem misén részt venni, sőt volt már olyan eset, hogy erőteljesen vissza kellett fognom magam, hogy felálljak és azonnal kimenjek  a templomból. De inkább témát váltok...

A polgári szertartás és a lakodalom helyszíne nagyon jó választás volt. Egy kollégám ajánlása alapján kerestem meg a Budapesttől 45 percre levő kiskunlacházi lakodalmas házat. A lakodalmas ház vezetője Dotti egy tündér, családi vállalkozás az övék, profik, hosszú évek tapasztalata van mögöttük. A pincérek sürögnek-forognak, az ételek isteni finomak és kiadósak.
Dotti, nagyon szépen köszönjük a felejthetetlen lagzit, mindenki szuperlatívuszokban beszélt rólatok. Mind a rokonok, mind a barátok azt mondták, hogy nem voltak még ilyen jó lakodalomban. És ez a Ti érdemetek!
Lakodalmak Háza


Köszönjük Kozelka Lacinak és a Kozelka Bandnek a csodás zenét. Az együttes  az ötvenes évek dalaitól, az örökzöld és mulatós slágereken keresztül, a mai modern zenéig mindent játszik, akár idegen nyelven is! Egész rendezvény alatt ismétlés nélkül, folyamatosan és változatosan zenélnek. Szünet nélkül akár 2 órán keresztül játszanak, úgy hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb dallamot! Laci, Louis Armstrong: What a wonderful world című dalával mindenkinek nagy meglepetést okoztál. Le a kalappal előtted.
Kozelka Band


A tortánk is csodaszép és nagyon finom volt, a sütik is nagyon ízletesek voltak. Ezt a szigetszentmiklósi Páratlan Cukrászdanak köszönhetjük!

Köszönöm Melindának, aki már 7 éve a fodrászom, hogy szokás szerint csodálatos hajzatot készített nekem. Benned még soha nem csalódtam Melinda, mindig profi munkát végzel.

Art Face Fodrászat
(1144 Budapest,Rákosfalva Park 4.)
Telefon :    1) 223-2370     

Köszönöm Emőkének a sminket, nagyon jól sikerült!
Emőkekozmetika 

Klári köszönöm a szép körmöket!
http://diamondnail.eu/ 

Természetesen nem szabad megfeledkeznem hugicámról és párjáról sem. Nagyon sokat segítettek! Nem is lehet felsorolni, hogy menni mindent. Köszönjük Nektek és remélem Ti lesztek a következők! 
KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK!
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...